Etusivu                    Ravurit                    Toiminta                    Päiväkirja

Päiväkirja
Täältä löydät tallimme päiväkirjan, jonne ilmestyy tarinoita tallin elämästä ja hassuista arkielämän sattumuksista, hevostemme starteista, tulevista ja syntyneistä varsoista, suunnitteilla olevista tapahtumista sekä muista ilon ja surunkin hetkistä. Merkintöjä kirjoittavat pääosin tallin omistajat, kunhan muilta kiireiltään ehtivät. Tekstit eivät tule olemaan erityisen pitkiä, mutta laajan sisällön sijaan niihin pyritään saamaan kaikki olennainen tieto lyhyessä, tiiviissä muodossa, jotta kiireisempikin kävijä ehtii lukaisemaan tallin kuulumiset ilman turhia jaaritteluja.


15.07.2009, keskiviikko
Canada ja Missy juoksivat ensimmäiset starttinsa. Canada juoksi ryhmänsä 15:sta hevosesta heti ykköseksi ja nappasi ennätykseksi heti nuorelle hevoselle kovan ajan 13,2 ja toi mukanaan myös 2000v€:n voittosumman! Missy oli joukon kymmenes, mutta ei ihan pohjiakaan vetänyt (arvatkaa vaan kuka oli viimeisenä maalissa laukkamerkintöjen kera - aivan, Encore). Missy juoksi ennätyksekseen 19,0. Etenkin Canada on uskomattoman lupaava juoksija, samoin Missy, jonka sijoitus johtui varmasti vain paineista ja jännityksestä. Vielä on useita lähtöjä joista odotamme tuloksia, ei sitä tiedä millaiset ennätykset tammat tulevat rikkomaan! Encore on viime aikoina juossut sijoituksia hyvin ja tuonut rahaa kotiin, mutta ennätys nyhvää yhä 20:ssä.


13.07.2009 maanantai
Jösses, saimme juuri tulokset Narrilaivan raveista - Encore juoksi toiseksi ryhmänsä 16:sta hevosesta ajalla 20,0 mikä on 1,7 sekunnin parannus ennätyksestä. Eihän tuokaan vielä todista mitään orin kyvyistä, käyttäytyihän se jälleen kuin mikäkin höyrypää aivan kuten ennenkin. Jaksamme kuitenkin edelleen olla toiveikkaita sen suhteen, kilpaileehan se vasta ensimmäistä kautaan, toivottavasit ikä ja kokemusta muokkaavat sen luonnetta enemmän urheiluhevoselle sopivaksi. East Sideen muutti myös kaksi uutta hevosta - amerikkalaiset tuontitammat Canada USA ja Miss My Dreams ovat hyvin lupaavia juoksijoita, Canada etenkin lyhyillä matkoilla. Saapa nähdä mitä näistä neideistä vielä leipoontuu! Myös ensimmäiset VRER-kisamme on lähetetty jaoksen hyväksyttäväksi!